• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:26Güneş 06:51Öğle 13:00İkindi 16:19Akşam 18:59Yatsı 20:18
    • 27°C Kocaeli
    • 26°C İstanbul
    • 30°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9777.46 -0.53
  • Altın: 2913.968 -0.47
  • Dolar: 34.1591 -0.06
  • Euro: 38.1133 0.06

Soba,basın toplantısı düzenledi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, 12 Mart’da yapılacak 8.Açılış Bayramı için açıklamalarda bulundu. Sahada 24 saat çalıştıklarını ifade eden Soba, herkesi davet ettiklerini ifade ederek, seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.
Soba,basın toplantısı düzenledi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya ilçe başkanı Hasan Soba’nın yanı sıra SKM Başkanı Nuri Kaya ile bazı ilçe yöneticileri de katıldı.

Konuşmasına Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan ilçe başkanı Soba, “Ülkemiz 16 Nisan’da bir referanduma gidiyor. Gebze Teşkilatı olarak bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp, 1 Mart itibariyle sahaya indik ve çok yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

SEFERBERLİK İLAN ETTİK

Pazar günü yapılacak açılış bayramı ile ilgili açıklama yapan Soba "Daha önce 17 Mart olarak planlanan Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 8. Açılış bayramı, miting havasında 12 Mart’ta yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızı halkımızla kucaklaştırmak için organizasyon hazırlığımız sürüyor. Pazar günü saat 16.00’ya alınan program için İl Başkanlığımız olağanüstü toplantı yaparak Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için adeta seferberlik ilan ettik. Bu anlamda davet noktasında bütün çalışmalarımızı yapıyoruz. Açılış bayramı altında ki töreni şölene çevirmek için çalışıyoruz.”dedi.

GEBZE'DEN EN AZ 13 BİN KİŞİ MİTİNGE KATILACAK

Vatandaşların miting için büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Soba, “Halkımızın çok büyük teveccühü var. Gebze, AK Parti kurulduğundan beri Cumhurbaşkanımıza oy oranı olarak çok büyük destek verdi, her zaman yanında oldu. Cumhurbaşkanımızın programlarında mitinge dönüştürmek için seferber olduk. Gebze’de çalınmadık kapı, davet edilmedik insan bırakmayacağız. En ufak aksama dahi olmadan tüm arkadaşlarımız hazırlanacak argümanlardan çok kısa sürede davetler gerçekleştiriyor. En az 13 Bin kişi Gebze’den otobüslerle vatandaşlarımızı götürmeyi planlıyoruz. Gebze’den gitmek isteyenler vatandaşlarımızı her türlü ulaşımı sağlayacağız. Bunun için 24 saat gece gündüz çalışacağız. Miting alanında en az 100 bin kişi olacağından hiç bir şüphemiz yok.”diye konuştu.

MHP KONGRESİ’NE KATILACAK

MHP ile yapılacak ortak program sorusuna yanıt veren Soba, “Resmi olarak ortak çalışmamız olmadı. Bundan sonra nasıl olacağını mitingden sonra kararlaştıracağız. MHP’nin hafta sonu kongresi var, onu bekliyoruz. Daha sonra istişare yaparız tekrar. Biz AK Parti olarak sürekli sahadayız.”derken, hafta sonu Yapılacak MHP kongresi için de “MHP kongresine de davet edildik, bizlerde katılacağız.”dedi. evet diyenlerin linç edilmesine de karşı çıkan Soba, “Her türlü iftira çamur atılıyor bize ama her hakarete maruz kalan biziz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını görmeye gidiyor. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, çok çirkin ifadeler kullanıyor. Hoşgörüsüzlüğü anlamakta zorlanıyoruz.”dedi.

dsc_0501.jpg

İKİ NOKTADA SKM BÜROSU KURULACAK

16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmalarını genişletmek isteyen Başkan Soba, "Ağırlıklı olarak Gebze Teşkilatımızdan çalışmalarımızı yapıyoruz. Ancak daha fazla noktaya ve daha fazla vatandaşa ulaşmamız için Gebze Merkeze yakın bir yerde ve Beylikbağı'nda SKM büroları açacağız."dedi.

İLKER ÇAKIR KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

Gebze Spor Başkanı İlker Çakır’ın Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı mitingine kendisinin 10 araç göndereceğini söylemesini de değerlendiren Hasan Soba; “İlker Çakır kendisine yakışanı yapmıştır. Bunun yanı sıra başka STK’larla da mitinge katılım konusunda görüşmeler yapacağız. İlker Çakır’a sosyal medya üzerinden saldırı yapanların haksızlık ettiğini düşünüyorum. Referandumla ilgili biz yüzde 60’ın üzerine çıkmayı düşünüyoruz ama il başkanımızın koyduğu yüzde 71 hedefi var” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim