Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ok, Ahmet Duvarbaşı, Mustafa Akıncı,Seyfettin Işık, Murat Atacan, Furkan Şafak, Himmet Karadirek ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslanyer aldı.
TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ziyarette dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti ve KocaeliBüyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduklarını söyledi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise iş dünyamızın beklentilerine dönük her zaman adım atacak,yeni pazarların ve iş alanlarının bulunması yönündeki çalışmalara destek olacaklarını söyledi.TÜMSİAD heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
- Başkan Büyükgöz’ün 23 Nisan Mesajı‘Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır’Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!Kartepe Teleferik’te bayrama özel yüzde 50 indirimNesilden nesile miras bu sevgiKO-MEK’te 23 Nisan coşkusu renkli şapkalara yansıdıKalbin Yakıtı 12 Süper GıdaKarın Germe Cerrahisinde 5 Önemli Uyarı!Büyük kutlamanın görünmez kahramanlarıDarıca'da özel mülkte uyuşturucu ele geçirildi!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9312.13 -0.10
- Altın: 4049.333 0.98
- Dolar: 38.312 -0.04
- Euro: 43.4219 0.16
TÜMSİAD Gebze, Büyükakın'ı ziyaret etti
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi,Kocaeli’ne yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim