2 Eylül günü gece saat 00:30 sularında, Irak uyruklu L.A.A.A.L isimli şahıs, İstanbul Yeni Havalimanında uçaktan indi. Ardından hava alanında bir taksici ile kendisini bin 400 lira karşılığı Sakarya’ya götürmesi konusunda anlaştı. Taksici yolcuyu aldıktan sonra yanına bir arkadaşını daha alarak Sakarya’ya doğru yola çıktı.
Otobana girmeyen araç Gebze Şekerpınar’a geldiğinde şoför taksiyi tenha bir noktaya çekti. Ardından yanına aldığı arkadaşı ile Irak Uyruklu L.A.A.A.L isimli şahıs bıçakla tehdit etti. Şahısın üzerinde bulunan 7 bin Irak Dinarı, bin 500 dolar ile 570 Türk Lirasını alan şahıslar, daha sonra kendisini indirerek olay yerinden kaçtı. Olayın ardından çevreden yardım isteyen ve polise ihbarda bulunan Irak Uyruklu L.A.A.A.L isimli şahıs, ifadesini verdikten sonra şikayetçi oldu.
Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekipleri, şahısların tespiti ve yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma ve incelemelerde, olaya karışan taksi ve taksi şoförü F.Ş. (35) ile yanına aldığı S.K. (34) isimli arkadaşı tespit edildi. Polis şahısların yakalanması amacıyla soruşturmasını sürdürürken, S.K. isimli şahısın yağma suçundan Silivri Açık Cezaevinde yattığını, olay gününden bir kaç gün önce cezaevinden izinli çıktığını ve gasp olayının olduğu sabah izinin bitmesi nedeniyle cezaevine teslim olduğunu belirledi.
Diğer şüpheli Taksici F.Ş. ise İstanbul Fatih İlçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Kısa bir süre önce Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği tarafından, benzer bir yöntemi kullanarak yurt dışından gelen yabancı uyruklu şahısları gasp eden İranlı çeteyi örnek aldıkları tahmin edilen şahıslardan cezaevinde olan S.K’nın evrakları ikmalen gönderilirken, ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen ve vatandaşın kendisinin orada inmek istediğini, üzerinde de bulunan 450 lirayı da kendilerine taksi parası için verdiğini ileri süren F.Ş ise mevcutlu olarak Gebze Adliyesine sevk edildi. Ayrıca her iki şüphelinin de benzer suçlardan kayıtları bulunduğu öğrenildi.
- Gebze'de tapu sevinci! Binlerce hak sahibi tapusuna kavuştuİşçilere çifte bayram! Net maaş 73 bin 362 lira olduAnahtar Parti İl Başkanından Kentsel Dönüşümde 12 Maddelik Çözüm PaketiBüyükşehir’den gençlere tam destekBel ve kalçada sabah tutukluğu varsa dikkat!KOSKEM deniz sezonunu 15 Haziran’da açıyorPolisan Kansai Güle Güle Kullan Kampanyasıyla Ödül AldıÇayırova Belediyesi, yarı finale yükseldiPolisan Holding ‘SÜT-D Düşük Karbon Kahramanı’ seçildiVali Aktaş, Darıca Hükümet Konağı ve Darıca Belediye Binası İnşaatlarını inceledi
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9167.58 0.98
- Altın: 4016.841 0.02
- Dolar: 38.5383 0.00
- Euro: 43.6193 0.00
Turist’i gasp eden taksici yakalandı
İstanbul’dan altıklar Iraklı bir kişiyi taksiyle Kocaeli’ne getirip gasp eden şahsılar yakalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim