• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:23Güneş 06:48Öğle 13:01İkindi 16:23Akşam 19:04Yatsı 20:23
    • 14°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10029.73 1.44
  • Altın: 2915.875 0.54
  • Dolar: 34.098 0.01
  • Euro: 38.1399 0.14

Türkkan, “Gebze sahipsiz bir kent”

İyi Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze’de gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından, İyi Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda parti üyeleriyle buluştu. Türkkan burada yaptığı konuşmasında Gebze’nin sahipsiz olduğunu dile getir
Türkkan, “Gebze sahipsiz bir kent”

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Türkkan, gün boyu Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Türkkan günün sonunda ise ilçe teşkilatında parti yönetimiyle bir araya geldi. Milletvekili Türkkan’ın ziyaretinde İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Türkkan, Gebze’de verimli bir program gerçekleştirdiklerini, birçok mahalleye ziyarette bulunduklarını dile getirirken şunları açıkladı; “Gebze’nin sahipsiz olduğu ortada. Emlak Konut’ta yıldırım düşen apartmanda 17 gündür elektrik alamıyor. Bununla birlikte konuştuğumuzda mahalle sakinleri muhatap bulamadıklarını aktarıyorlar. İnönü Mahallesi’nde zarar tespiti yapılmış ancak aradan geçen bu süre zarfında bir yardım eli uzatılmamış. Sadece Gebze değil Kocaeli de sahipsiz. Onlar iktidara gelirken kimsesizlerin kimi olarak geldiler ancak bunu gerçekleştiremediler. Türkiye’de sistem çöktü. Tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği nokta bu.

“ÜLKE İNSANI GÜVENDE DEĞİL”
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini iyi bir niyetle çıkardıklarını düşünüyorum ancak bu kadar yetki bir insanda olunca yetişemiyor ve bu yüzden sistem çöküyor. Bir an önce Türkiye’de sistemin yeniden inşa edilmesi gerekiyor. Ülke ve insanlarımız güvende değil. İnsanlar çaresizlikten ne yapacaklarını bilemez haldeler. Türkiye’de 3 bin lira alan bir adamın 3 kişilik bir ailede kazandığı sadece mutfak harcamalarına yeter. Pazar’daki enflasyon yüzde 54, ülkenin genel enflasyona yüzde 15 ama dar gelirli yüzde 54 gıda zammıyla uğraşıyor. Doğalgaza yüzde 32’lik zam gelmiş. Kışın o zamlı faturalar geldiğinde insanların çığlığı artacak.

“PAHALILIK DEĞİL YOKLUK”
Ülkede pahalılık yok. Eğer ülkede sadece doymak için 10 liraya ihtiyacınız var ancak cebinizde iki lira varsa bunun adı pahalılık değil yokluktur. İnsanlar yazın biraz daha rahat insanlar ancak kış geldikçe ihtiyaçlar çoğalıyor. Bunlarla birlikte ekonomiyi sürdürme şansları yok. Bu yüzden de Kasım’da erken seçim olacağını düşünüyorum. Bu ülke ve ekonomik şartlarında erken seçim kaçınılmaz duruyor. İdlib’deki yeni göç dalgası yeni sosyal sorunları beraberinde getireceğini düşünüyorum. Türkiye’ye gelecek 1-1,5 milyon Suriyelinin gelmesi ciddi bir güvenlik sorunu oluşturur. Palyatif çözümlerle ekonominin çözülmesi mümkün değil. Demokrasiyi daim kılacaksınız, insanlar ülkeye yatırım yapacak, size güvenecek ki ülke ekonomisi düzelsin. Git gide bütçe açığımız çoğaldı. Bütün belediye bütçelerini kendi partilerini belediyelere almak için kullanıyorlar. Belediyelerle geldiler, belediyelerle gidiyorlar.”

Kaynak:Gebze Yenigün Gazetesi

 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim