• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:11Güneş 06:38Öğle 13:04İkindi 16:35Akşam 19:21Yatsı 20:42
    • 21°C Kocaeli
    • 24°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9685.49 1.73
  • Altın: 2813.908 0.06
  • Dolar: 33.8863 -0.05
  • Euro: 37.5669 0.07

Yeniden Refah'da divan toplantısı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Ağustos Ayı İl Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıda gerek ülke gündemi gerekse de parti teşkilatları ile ilgili konuşmalar yapıldı.
Yeniden Refah'da divan toplantısı yapıldı

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SELÇUK GEYVELİ KATILDI
Temmuz ayında il başkanı değişen Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli İl Başkanlığı'nda, Ağustos İl Divan Toplantısı gerçekleşti. Necati Gençoğlu Kültür Merkezi Dernekler Yerleşkesi'nde yapılan il divan toplantısına YRP Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Selçuk Geyveli, YRP Genel Merkez MKYK Üyesi Mehmet Aras, YRP Marmara ve Kocaeli Bölge Koordinatörü Abdullah Sadıksoy, YRP Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşmalar yapıldı, talepler dile getirildi. Toplantıda yeni üyeler Fikri Yılmaz ve Gökhan Türkyılmaz YRP rozeti takıldı.

Yeniden Refah'da divan toplantısı yapıldı
‘TESİS YAPILMASIN’ DEMİYORUZ
YRP İl Başkanı Ahmet Emre Aydın konuşmasında "İsrail, İsmail Haniye'yi katletti. Buna karşı Kürecik Radar Üssü'nün kapatılmasını talep ediyoruz. Netenyahu denilen katil, Amerika Senatosu'nda dakikalarca alkışlandı. Necmettin Erbakan hocamız bize 'Amerika'dan dost, müttefik olmaz' demişti. Haklı olduğunu bir kez daha gördük. Bizlerin acil şekilde D8 ve D60'ı aktif hale getirmemiz gerekiyor. Kandıra'da bir tesis yapılması isteniyor, bizler ‘Tesis yapılmasın’ demiyoruz. Tesisin yapılmak istendiği bölge su kaynakları açısından çok önemli.

Yeniden Refah'da divan toplantısı yapıldı
GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ
Tesis için düşünülen bölgenin gözden geçirilmesini talep ediyoruz. Kandıra ve tesisin yapılmak istenen bölge Kocaeli'deki kalan tarım arazileri arasında. Değerli arkadaşlar üye sayımızı arttırmak için çalışmak zorundayız. Üye ve stant hedeflerini tutturmak zorundayız. Hedefleri tutturan arkadaşlarımız için Genel Başkanımız Fatih Erbakan ile bir yemek programında bir araya gelecek. Geride kalan ay hedefleri kapsamında Kocaeli'den iki arkadaşımız hedefini tutturdu ve genel başkanımızla bir araya gelecek" ifadelerini kullandı.

BURADAKİ ASIL HEDEF TÜRKİYE'DİR
YRP Bölge Koordinatörü Abdullah Sadullah yaptığı konuşmada "İsrail katliama devam ediyor, bölgede hedeflerini gerçekleştiriyor. Arkadaşlar buradaki asıl hedef Türkiye'dir. Bizlerin gözünü açması lazımdır, faizden vazgeçmemiz gerekiyor. Faizle iş tutan bir devletin bir yere varması pek de mümkün değildir. İstanbul faizle mi fethedilmiş, başarılar faizle mi elde edilmiştir? Arkadaşlarım, sizlere evlatlarınıza ve torunlarınıza sahip çıkma konusunda çağrıda bulunuyorum. İslam ahlakı ile çocuklarımızı yetiştirelim" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah'da divan toplantısı yapıldı
KOCAELİ'DE ALTYAPI İLE İLGİLİ SORUNLAR VAR
YRP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli konuşmasında şunları söyledi: "İlk seçimde Allah'ın izniyle iktidarız inşallah. Önce ahlak ve maneviyat diyerek çıktığımız yolda ahlak ve maneviyatla hareket ediyoruz. İki nesil kaybettik. Müslüman olduğunu ifade eden Türkiye'de insanlar Allah'a, peygambere inanmıyor. Kuran-ı Kerim'in vahiyle geldiğini inanmıyor, oruç tutmuyor ve dua etmeyi dahi bilmiyor. Bunları Diyanet İşleri Başkanlığı'nın verilerinden biliyoruz. Kocaeli'nin sorunları da vardır. Sanayi ve üretimin üssü olan Kocaeli'de altyapı ile ilgili sorunlar var. Kentsel dönüşüm ve ulaşımda sıkıntılar var. Yeni depremlere hazırlıklı olmak lazım ama harekete geçmede elle tutulur bir şey yok. Yeşil alanlar azalıyor. Kocaeli'de de aynı durum söz konusu. Bu sorunlar milli görüş belediyeciliği ile ortadan kalkacaktır.

Yeniden Refah'da divan toplantısı yapıldı
HER ŞEYİN FİYATI ARTMIŞ DURUMDA
Kocaeli'deki Basın İlan Kurumu, İstanbul'a taşındı. Basın İlan Kurumu'nun buradan gitmesi basına müdahaledir. Biz bunu da düzelteceğiz. Barınma ve gıdada sıkıntı yaşıyoruz. Türkiye tarım ve hayvancılığın bitirildiği noktada, gıda kriziyle kapımızda. Toplumumuzun rehabilite edilmeye ihtiyacı var çünkü pek çok sıkıntı ile karşı karşıya kalmış insanlarımız var. İktidar olduğunuzda her aileye bir psikolojik danışman desteği sağlayacağız. İnsanlarımız son 20 yılda psikolojik olarak çok hasar gördü. Ülkemizde çok büyük bir israf var. Çöpe atılan ekmekle büyük işlere imza atarız. Ekmeği hakça bölüşsek israf ortadan kalkacak, bunu sağlayacağız. Okullar açılıyor, her şeyin fiyatı artmış durumda. Okullar ticarethaneye dönüşmüş durumda. Para yetmiyor, vergi yükü yüzde 200 arttı" 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim