Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. 1.200 personel ve 354 araç ile sahada olan ekipler, kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için yoğun çaba harcıyor. Köy yolları ve yüksek kesimlerde kapalı yol bulunmazken, tüm ilçelerde 7/24 çalışma devam ediyor.
BÜYÜKŞEHİR’DEN KESİNTİSİZ MÜCADELE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının etkisini artırması beklenen günlerde tüm tedbirlerini aldı. Vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla 1.200 personel ve 354 araç ile sahada görev yapan ekipler, özellikle 200 metre rakımın üzerindeki bölgelerde yoğun bir çalışma yürütüyor. Kar küreme, yol açma ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları kritik güzergâhlarda anında müdahale ile gerçekleştiriliyor.
KOCAELİ’DE KAPALI YOL YOK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde sürdürülen çalışmalara A Takımı ve diğer ekipler de destek veriyor. Ekipler, 24 saat esasına göre kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Aracıyla yolda zor anlar yaşayan vatandaşlara yardım eden ekipler, kimsenin mağdur olmaması için gayret gösteriyor. Şu ana kadar köy yolları ve yüksek kesimlerde kapalı yol bulunmadığı belirtilirken, hava koşulları yakından takip ediliyor.
KALDIRIMLAR TEMİZLENİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ana arterlerin yanı sıra kent merkezindeki kaldırımlarda da kar küreme ve temizlik çalışmaları yapıyor. Umuttepe Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ndeki yol ve kaldırımlar ile poliklinik ve acil servis girişlerinde kar küreme çalışmaları sürüyor. Ekipler, hastane bölgesinde yaya ve araç trafiğinin kesintisiz devam etmesi için önlemler alıyor.

0 Yorum