AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, 113. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıda birlik, beraberlik ve teşkilat çalışmaları ön plana çıktı.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Çetin Seymen, İl Yöneticisi Şamil Yalçın, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Yandık ve Ahmet Hüseyin Çelebi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, meclis üyeleri ile üç kademe mahalle başkanları katıldı.
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Recep Kaya, 2025 yılı üye çalışmaları kapsamında elde edilen başarıya dikkat çekti. Kaya, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un teşekkür ve imzasıyla, partilerine kazandırılan 5 bin 690 yeni üye dolayısıyla tüm mahalle başkanlarına teşekkür belgelerinin takdim edildiğini ifade etti.
Başkan Kaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Aynı dava, aynı yol, tek yürek anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Teşkilatımız gücünü birlik ve beraberliğinden alıyor. Tüm mahalle başkanlarımıza ve kademe yöneticilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Gebze teşkilatı olarak, birlik ve kararlılıkla davamıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”




