Cumartesi, 19 Eylül 2026 19.09.2026
19°C
USD 48,70
EUR 55,90
Altın 6.866
Benzin 102,06
Dizel 96,60

Gülten Kışanak Dilovası’na Geliyor: Demokratik Toplum İçin Halk Buluşması

Gülten Kışanak Dilovası’na Geliyor: Demokratik Toplum İçin Halk Buluşması

Demokratik toplum ve özgür, ortak bir gelecek vurgusuyla düzenlenen Halk Buluşması, 22 Şubat Pazar günü Dilovası’nda gerçekleştirilecek. 27 Şubat Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı’nın 1. yılı kapsamında düzenlenen buluşmaya, siyaset ve hukuk alanından önemli isimler katılacak.

Etkinlikte, Gülten Kışanak, TJA aktivisti kimliğiyle yer alacak. Programın diğer konuşmacıları arasında, Rezan Sarıca (Abdullah Öcalan’ın avukatı) ile Resul Baykara bulunuyor.

Halk buluşması, 22 Şubat Pazar günü saat 13.00 – 16.00 arasında Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde yapılacak. Etkinlik, Kocaeli Demokratik Kurumlar Platformu tarafından organize ediliyor.

Organizatörler, Dilovası ve çevre ilçelerde yaşayan yurttaşları, demokratik toplum ve barış perspektifinin ele alınacağı halk buluşmasına davet etti.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin