Perşembe, 17 Eylül 2026 17.09.2026
14°C
USD 48,67
EUR 56,17
Altın 6.724
Benzin 102,06
Dizel 100,70

Şener Söğüt’ten Ramazan-ı Şerif Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren müstesna bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti ve Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Şener Söğüt’ten Ramazan-ı Şerif Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren müstesna bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti. Başkan Söğüt, Ramazan’ın rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu belirterek, bu mübarek ayın tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.

EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞAYACAK ve YAŞATACAĞIZ

Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Söğüt, “Ramazan ayı; sofraların paylaşıldığı, gönüllerin birleştiği, kardeşliğin güçlendiği bir aydır. Bu manevi iklimi en güzel şekilde yaşayacak ve yaşatacağız. Bu mübarek ayda bizler de Körfez’de, her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya, paylaşma kültürümüzü büyütmeye devam edeceğiz. Sofralarımızı, gönüllerimizi ve dualarımızı birleştireceğiz. Ramazan-ı Şerif’in kalpleri arındırmasını, ilçemizde huzur ve bereketin artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Şener Söğüt, mesajının sonunda tüm hemşehrilerinin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek, sağlık, huzur ve esenlik temennisinde bulundu.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin