Cuma, 18 Eylül 2026 18.09.2026
16°C
USD 48,67
EUR 55,86
Altın 6.836
Benzin 102,06
Dizel 100,70

Oğlunu Kaybeden Anne: Tazminat Davasıyla Uğraşmak Yerine Yasımı Yaşayacağım

Oğlunu kaybeden Hasret Doğan, tazminat davalarıyla uğraşmak yerine yasını tutacağını belirterek, destek olan herkese teşekkür etti.

Oğlunu Kaybeden Anne: Tazminat Davasıyla Uğraşmak Yerine Yasımı Yaşayacağım

Batın Barlasçeki’nin annesi Hasret Doğan, yaşadığı acı kaybın ardından tazminat davalarıyla uğraşmak yerine yasını tutmayı tercih ettiğini açıkladı.

ANNEDEN AÇIKLAMA

Hasret Doğan, yaptığı açıklamada, “Yıllarca sürecek ‘tazminat davalarıyla’ uğraşmak istemiyorum, asıl bu davalar peşinde koşmak bana göre tuhaf. Eğer müsaade ederseniz dava dava koşup bir ton stresle uğraşmak yerine yaşayamadığım yasımı yaşayacağım,” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR MESAJI

Acılı anne, başından sonuna kadar kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Başından sonuna kadar yanımda olup desteklerini esirgemeyen ve acımı paylaşan tüm herkese sonsuz teşekkürler ve sevgiler,” dedi.

ACISI DİNMİYOR

Hasret Doğan’ın bu kararı, yaşadığı derin acıyı ve tazminat davalarının getireceği stresi bir kenara bırakarak oğlunun yasını huzur içinde tutma isteğini yansıtıyor.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin