Pazartesi, 19 Ekim 2026 19.10.2026
4°C
USD 49,45
EUR 55,62
Altın 6.665
Benzin 84,30
Dizel 96,90

Derince’de örgü atölyesi başlıyor

Derince Belediyesi, kadınların üretime katılımını desteklemek amacıyla 17 Nisan'da Yenikent Kültür Merkezi'nde örgü atölyesi düzenliyor. Başvurular WhatsApp üzerinden yapılacak.

Derince’de örgü atölyesi başlıyor

Derince Belediyesi, kadınların el becerilerini geliştirmek ve üretime katılımlarını artırmak amacıyla örgü atölyesi düzenliyor.

ATÖLYE DETAYLARI

17 Nisan Cuma günü Yenikent Kültür Merkezi’nde 14.30-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan atölyede, katılımcılar el emeğiyle üretmenin keyfini yaşayacak.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kontenjanın sınırlı olduğu atölye için başvurular WhatsApp üzerinden alınıyor. Katılmak isteyenlerin 0 505 182 88 55 numaralı telefondan kayıt yaptırabileceği belirtildi. Ayrıca kağıt ip, rafya ip, pamuk makrome ip veya polyester iplerden herhangi biriyle kursa katılım sağlanabileceği ifade edildi.

AMAÇ ÜRETİMİ TEŞVİK

Derince Belediyesi, bu tür atölye çalışmalarıyla kadınların üretime katılımlarını arttırarak, el emeği ürünlerini ekonomik değere dönüştürmelerini hedefliyor. Atölye ile ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için belirtilen iletişim numarasından yetkililere ulaşılabilir.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin