Çarşamba, 16 Eylül 2026 16.09.2026
17°C
USD 48,67
EUR 56,17
Altın 6.787
Benzin 102,17
Dizel 96,03

Kocaeli’de 30 Yıl Cezası Olan Firari Yakalandı!

Kocaeli'de polis ekipleri, çeşitli suçlardan 30 yıl hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan bir şahsı yakalayarak cezaevine gönderdi.

Kocaeli’de 30 Yıl Cezası Olan Firari Yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında kesinleşmiş uzun süreli hapis cezası bulunan bir şahsı daha yakalayarak adalete teslim etti.

Edinilen bilgilere göre; “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması”, “Dolandırıcılık” ve “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Yağma” suçlarından aranan U.K. (39), polisin takibi sonucu 06.04.2026 tarihinde yakalandı.

30 YIL HAPİS CEZASI

Yapılan kimlik sorgusunda, U.K.’nın işlediği çeşitli suçlardan dolayı toplamda 30 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin 100 TL adli para cezası olduğu tespit edildi. Firari şahsın yakalanması, emniyet güçlerinin suç ve suçluyla mücadeledeki kararlılığını gösterdi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen U.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin