Çarşamba, 16 Eylül 2026 16.09.2026
17°C
USD 48,67
EUR 56,17
Altın 6.787
Benzin 102,17
Dizel 96,03

Bakan Çiftçi: Polisimize Saldırının Arkasındaki Odaklar Hesap Verecek

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, polise yönelik saldırıyla ilgili soruşturmada yeni gelişmeler olduğunu ve saldırının arkasındaki odakların hesap vereceğini söyledi.

Bakan Çiftçi: Polisimize Saldırının Arkasındaki Odaklar Hesap Verecek

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, polise yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

İKİ KİŞİ DAHA YAKALANDI

Bakan Çiftçi, “Soruşturma kapsamında, saldırıyı gerçekleştiren şahıslarla bağlantılı olduğu değerlendirilen 2 kişi daha yakalanmıştır. Bu alçak saldırının arka planı, faillerin irtibatları ve bağlantılı oldukları yapılar, devletimizin tüm imkân ve kabiliyetleri kullanılarak ayrıntılı şekilde incelenmektedir,” dedi.

AMAÇ MİLLETİN HUZURU

Çiftçi, “Milletimizin huzurunu hedef alan bu hain girişimin arkasındaki karanlık odaklar da uzantıları da hukuk önünde hesap verecektir,” ifadelerini kullandı.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin