Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaz dönemi süresince Kandıra plajlarında yoğun güvenlik tedbirleri uyguladı. Tatil sezonu boyunca yürütülen saha denetimleri kapsamında, kalabalıkta kaybolan 85 çocuk bulunarak ailelerine teslim edilirken, unutulan 185 parça eşya da muhafaza altına alınarak sahiplerine ulaştırıldı.
PLAJLARDA KESİNTİSİZ GÜVENLİK DENETİMİ
Mavi Bayrak standartlarının korunması amacıyla sahillerde 7/24 esasıyla görev yapan özel güvenlik ve zabıta personeli, gelen ihbar ve talepleri anında değerlendirdi. Kıyı şeridi ile yeşil alanlarda mevzuata aykırı şekilde çadır kuran, ateş yakan ve çevreye rahatsızlık veren kişilere anında müdahalede bulunularak sahil düzeni sağlandı.
KAYIP EŞYALAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Tatilcilerin yoğunluk oluşturduğu sahil şeridinde düşürülen veya unutulan 185 adet eşya, güvenlik birimlerince kayıt altına alındıktan sonra sahiplerine teslim edildi. Ekipler, plajlarda huzur ve asayişin korunması adına sezon boyunca sahada aktif görev almayı sürdürdü.



5N 1K
Kandıra sahillerinde kaç kayıp çocuk ailelerine ulaştırıldı?
Yaz sezonu boyunca plajlardaki yoğunlukta ailelerinden ayrılan 85 çocuk ekiplerce bulunarak ailelerine teslim edildi.
Sezon boyunca kaç kayıp eşya sahiplerine teslim edildi?
Plajlarda unutulan veya kaybedilen 185 eşya zabıta ve güvenlik ekiplerince sahiplerine ulaştırıldı.
Sahillerde hangi olumsuzluklara müdahale edildi?
Plaj ve yeşil alanlarda izinsiz çadır kuran, ateş yakan ve çevreyi rahatsız eden şahıslara müdahale edildi.
