Video Haber
Gebze Ticaret Odası (GTO) seçimlerinde 35. Meslek Komitesi’nde elde edilen başarı, seçimlerin ardından da konuşulmaya devam ediyor. Prestij Cephe Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebzeli iş insanı Özkan Gedik, sandıklardan çıkan sonuçların ardından yaşadığı büyük sevinçle seçimin dikkat çeken isimlerinden biri oldu.
Gebze Ticaret Odası 10. Dönem Komite ve Meclis Üyeliği seçimlerinde 35. Meslek Komitesi, 192 oy alarak seçimi kazanmayı başardı. Seçim süreci boyunca yoğun bir çalışma yürüten Özkan Gedik, kendisine ve ekibine verilen desteğin karşılığını sandıkta aldı.
DAVULLAR EŞLİĞİNDE ZAFER KUTLAMASI
Sandıkların açılması ve oy farkının ortaya çıkmasının ardından büyük mutluluk yaşayan Özkan Gedik, sevincini davul eşliğinde kutladı. Davulun başına geçerek coşkuya ortak olan Gedik’in seçim alanındaki renkli görüntüleri, çevresindekilerin de yoğun ilgisini çekti.
Destekçileriyle birlikte zaferin sevincini yaşayan Gedik’in davul eşliğindeki kutlaması, GTO seçimlerinin akılda kalan görüntüleri arasına girdi.
GEDİK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI
Seçim sonuçlarının ardından destek verenlere teşekkür eden Özkan Gedik, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Geçtiğimiz gün yapılan Gebze Ticaret Odası 10. Dönem Komite ve Meclis Üyeliği seçimlerinde 35. Meslek Komitemiz 192 oy alarak seçimleri kazanmıştır. Bu süreçte bizlere destek olan sanayicilerimiz, iş adamlarımız, esnaflarımız, eş, dost ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim.”
- Meslek Komitesi’nde elde edilen başarıyla büyük mutluluk yaşayan Özkan Gedik’in davul eşliğindeki kutlaması ise seçim sonrasında da konuşulmaya devam ediyor.




