Darıca Trabzonlular Derneği, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla bir anma ve iftar programı düzenledi. Program, şehitler için dualarla başladı ve bölgedeki önemli isimleri bir araya getirdi.
PROTOKOL ÜYELERİ DE KATILDI
Programa Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Katılımcılar, Trabzon’un kurtuluş gururunu Ramazan’ın manevi iklimiyle birleştirerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu anlamlı organizasyon için dernek yönetimine teşekkür etti. İftar sofrası, samimi sohbetler ve kardeşlik bağlarının tazelenmesiyle sona erdi.
DARICA BİRLİKTE GÜZEL
“Darıca birlikte güzel” vurgusunun yapıldığı iftar programı, hemşerilik hukukunu güçlendiren ve kültürel değerlere sahip çıkan bir etkinlik olarak akıllarda kaldı.
