Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor’un deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde yeşil-siyahlı taraftarlar büyük bir talihsizlik yaşadı. Takımlarını Ankara deplasmanında yalnız bırakmamak için Kocaeli’den yola çıkan taraftarları taşıyan iki otobüs, Bolu Dağı geçişinde teknik arıza yaparak yolda kaldı.
Yüzlerce taraftarın yol kenarında beklemek zorunda kalması, camiada büyük bir rahatsızlık yarattı. Arıza sonrası bölgeye yeni araçların sevk edilmesi için bekleyiş sürerken, yaşanan duruma en sert tepki Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler’den geldi.
TARAFTARLAR MAÇA YETİŞME ENDİŞESİ YAŞADI
Takımın en kritik virajlarından birinde yaşanan bu organizasyon eksikliği ve araç kalitesizliği, taraftarların maça yetişme konusundaki endişelerini artırdı. Yol kenarında bekleyen taraftarların mağduriyeti, sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu. Taraftarların yaşadığı bu zorluğun, kulüp yönetimi ve organizasyon sorumluları tarafından nasıl değerlendirileceği merak konusu.

Yorumlar