Efeler Ligi 2026/2027 sezonunun açılış haftasında Gebze Belediyespor, Kahramanmaraş deplasmanında Onikişubat Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmaya etkili bir başlangıç yapan Kocaeli temsilcisi, parkeden 3-1 galip ayrılarak yeni sezona 3 puanla giriş yaptı.
ÇEKİŞMELİ MAÇTA DÖRT SET
Kahramanmaraş’ta oynanan müsabaka büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmanın setleri 23-25, 30-28, 16-25 ve 20-25 sonuçlandı. Kritik anlarda oyun üstünlüğünü eline alan Gebze ekibi, zorlu deplasman sınavını kayıpsız atlatarak lige moralli başladı.
SET SONLARINDA GELEN ÜSTÜNLÜK
Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Başantrenör Fikret Ayan, deplasman atmosferinin zorluğuna dikkat çekti. Ayan, “Kahramanmaraş deplasmanı sert bir deplasman. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyorduk. Zaman zaman onların direncini kırmakta zorlansak da set sonlarını daha iyi oynamayı başardık. Yolumuz uzun. Takım olarak daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Hafta sonu kendi seyircimiz önünde sezonun ilk maçını oynayacağız. Bunun için heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı.
SIRADAKİ RAKİP SUNGURLU BELEDİYESPOR
Dış sahada elde ettiği 3 puanın ardından Gebze temsilcisi rotasını iç sahaya çevirdi. Hafta sonu kendi evinde Sungurlu Belediyespor’u ağırlayacak olan mor-beyazlılar, taraftar desteğiyle ligdeki galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor.
5N 1K
Onikişubat Belediyespor - Gebze Belediyespor maçı kaç kaç bitti?
Gebze Belediyespor maçı 23-25, 30-28, 16-25 ve 20-25'lik set sonuçlarıyla 3-1 kazandı.
Gebze Belediyespor bir sonraki maçını kiminle oynayacak?
Hafta sonu kendi sahasında Sungurlu Belediyespor ile karşılaşacak.
Karşılaşma nerede oynandı?
Sezonun açılış müsabakası Kahramanmaraş deplasmanında oynandı.
